Logo - Movements Emmen

Movements is het project waarin sport, cultuur en leren en werken bij elkaar komen. Het doel van Movements is jou helpen om je talent te ontwikkelen. En daardoor weer actief mee te doen.

SPRINGPLANK NAAR WERK OF SCHOOL

Vergelijk Movements met een springplank. Door deel te nemen aan Movements maak je een sprong vooruit. Dat doe je door samen met andere jongeren een traject te volgen. Hierbij word je je bewust van dat waar je goed in bent en kom je in actie. Samen werk je aan een activiteit in kunst en cultuur of sport en beweging, om daarna te gaan werken in een leerwerkomgeving.

sport_en_beweging

JOUW PIEKERVARING

Bij Movements ga je simpelweg doen wat je leuk vindt en wat je al goed kan. Met als resultaat een piekervaring. Je gaat daarin je eigen grenzen verleggen, leert andere keuzes maken. Daar krijg je energie van!

CULTUUR OF SPORT

Door bezig te zijn met een project rondom cultuur of sport leer je hoe je weer grip krijgt op je leven. Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap, gaat worden wie je bent. Natuurlijk ontvang je hierbij gerichte coaching en begeleiding vanuit Movements én allerlei organisaties, bedrijven en medebewoners uit jouw buurt.

WAT MOVEMENTS JE BRENGT

Het resultaat van Movements is voor jou een nieuw perspectief. Je weet wat je kunt, waar je uniek in bent, hebt meer zelfvertrouwen, kunt samenwerken en anderen daarin vertrouwen. Vervolgens kun je aan de slag via een jongerenleerwerkbedrijf in Emmen. Of je gaat een opleiding volgen die helemaal bij je past!