Logo - Movements Emmen

Movements is het project waarin de gemeente Emmen investeert en waarbij vier kernpartners integraal samenwerken: welzijngroep Sedna, Lampe Vitaal, Broekmann Personeelsdiensten en De Kunstbeweging.

logo-sedna_tintenwelzijnsgroep

Sedna | Tinten Welzijnsgroep

Sedna is er voor alle inwoners van Emmen en omgeving. Samen met een groep vrijwilligers werken onze medewerkers wijk- en dorpsgericht aan een vitale leefomgeving voor jong en oud. We verbinden, ondersteunen en organiseren; uiteraard in samenwerking met jou als bewoner van deze gemeente. Zo staan we dichtbij de mensen.

logo-Lampe_Vitaal

Lampe Vitaal

Lampe Vitaal richt zich op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerker. Als werkgever wilt u dat uw medewerkers gezond en mentaal fit zijn. Dit zodat zij hun functie goed kunnen (blijven) uitoefenen. Onze visie is dat de basis van de gezondheid van de medewerker goed moet zijn echter begint het wel bij de medewerker zelf. Goed werkgeverschap is een belangrijk item in het bedrijfsleven. Tegenwoordig is het bijna een must om als organisatie in uw medewerkers te investeren. Lampe Vitaal helpt u om invulling te geven aan gezond werkgeverschap.

logo-Broekmann

Broekmann Personeelsdiensten

Broekmann Personeelsdiensten is een ambitieus, deskundig en ervaren bureau met een brede dienstverlening aan werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Als werkzoekende of werknemer kun je bij Broekmann Personeelsdiensten bijvoorbeeld terecht voor sociale activering, re-integratie, jobcoaching en loopbaanbegeleiding. Onze brede dienstverlening aan werkgevers bestaat onder andere uit werving en selectie, begeleiding bij ziekteverzuim en personeelsmanagement.

logo-DKB

De Kunstbeweging

De Kunstbeweging is dé organisatie in de gemeente Emmen die het Onderwijsveld, de Amateurkunst en vele culturele initiatieven in Wijken en dorpen ondersteunt. Wij beschikken over 10 enthousiaste medewerkers met relevante kennis op het gebied van cultuureducatie en amateurkunst. Met onze know-how staan wij klaar om u te ondersteunen.