Skip to main content
Logo Midden Nedeland Makelaars
10 mei 2023

Ameland – Movements kamp 1,2 en 3 mei

Ameland – Movements Kamp op 1,2 en 3 mei.

Dit kamp: Had je bij moeten zijn!
Ik kan je vertellen over hoe ver we hebben gefietst… Hoeveel zand er in onze schoenen kwam… Hoe we elkaar met rugby niet gespaard hebben… Hoe we erachter kwamen dat een kamer delen soms ook lastig is… Dat het spannend is om iemand te vertellen wat je dwars zit, maar dat het je ook lucht kan geven… Hoe mooi het is om iemand beter te leren kennen… Hoe de jongeren op dit kamp aangeven het fijn te hebben met elkaar en hun rol in de groep hebben mogen ontdekken… Hoe onze topstagiaire een spannend verhaal vertelde terwijl de zon onder ging… Hoe we, nu al vaste prik, weerwolven speelden in het restaurant… Maar de sfeer en de momenten laten zich niet een berichtje vangen. Kortom: Wanneer gaat jij de volgende keer mee?

Op de terugvaart zaten de jongeren onderuit gezakt te wachten op uitslag van onze laatste puzzeltocht. Het was ons laatste wapenfeit: Een puzzeltocht naar Nes. De opdrachten: Zoek het oudste huis. (10p) Een foto van een zeehond (30p) Een foto tot in je middel in het water (50p) En zowaar hebben een aantal het water getrotseerd!
Inmiddels zijn de winnaars bekend! Ze winnen Amelandse Pof.

Cliché als het is: Eigenlijk hebben we allemaal gewonnen op dit kamp. We hebben aan onze conditie gewerkt, onze mensenkennis bij gespijkerd, elkaar aangemoedigd, samengewerkt, nieuwe vriendschappen gesloten en om geleerd niet te bang te zijn maar gewoon te doen!

Wat een toppers! Moe, maar voldaan zagen de ouders ons weer terugkomen.

We kijken uit naar ons volgende kamp:
Op 15 juli gaan we wadlopen van het Vasteland naar Ameland.
Voor de vlotte beslissers: Maandag 15 mei gaan we alvast voor ‘proef’. 
Enthousiasteling kunnen zich aanmelden bij Albert Pieter (06-13321436) a.venema@movements-emmen.nl