Skip to main content
Logo Midden Nedeland Makelaars

Ontdekken wat jouw talent is en doen waar je goed in bent. Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het soms niet. Misschien loop je in je dagelijks leven ergens tegenaan, wat maakt dat je het moeilijk vindt om het vol te houden in je werk, je studie of simpelweg in het gezin waarin je woont. Herken jij dit en ben je tussen de 17 en de 27 jaar?  

Dan is Movements iets voor jou!

Judith

Hoi, mijn naam is Judith. Bij Movements ben ik jongerencoach gericht op werk en opleiding. Ben je op zoek naar een opleiding die bij je past, een leuke stageplek of een baan? Ik help je graag! Wil je meer weten? Stuur me dan een mail!

Marja

Heb jij het gevoel dat je in een hopeloze situatie terecht bent gekomen? Mijn rol is heel divers maar wat voorop staat is dat ik graag met je mee denk. Zit je in een situatie dat het allemaal even niet lukt en wil je graag in beweging komen? App of bel gerust: 06 46251984!

Marlies

Een sterke basis is onmisbaar om te komen waar jij wilt, of te vinden wat je zoekt. Door goed te kijken hoe je er nu voor staat en een concreet plan van aanpak te maken loop jij zelf naar jouw ideale toekomst. Klaar om te gaan? Stuur me dan een berichtje of bel naar 06-52762123!