Skip to main content
Logo Midden Nedeland Makelaars
16 feb 2023

Movements kamp op 1, 2 en 3 mei

MOVEMENTS KAMP VOOR JONGEREN TUSSEN DE 17 EN 27 JAAR IN DE MEIVAKANTIE

Emmen, 16 februari –  Na het succes van de Movements kampen in 2022 organiseert Movements Emmen opnieuw een kamp voor jongeren tussen de 17 en de 27 jaar in de meivakantie. Zij kunnen zich dit jaar aanmelden om mee te gaan om een uitdagende trip naar Ameland.

Dit kamp wordt jaarlijks georganiseerd voor jongeren die zichzelf tijdens verschillende activiteiten beter willen leren kennen en erachter willen komen wat ze drijft. Tijdens deze dagen is er veel aandacht voor het verkennen van grenzen, samenwerken en contacten leggen en dat allemaal tijdens verschillende actieve bezigheden. Met als doel om een ander perspectief op zichzelf en de toekomst te krijgen en nieuwe energie te geven. Zij worden begeleid door jongerencoaches van Movements.

Deel 1

Deze editie vind plaats op 1,2 en 3 mei. We gaan per boot naar Ameland. Op Ameland ondernemen we verschillende activiteiten, zoals het eiland verkennen per fiets, wadlopen, spelopdrachten om jezelf beter te leren kennen én natuurlijk vinden die plaats op mooie locaties, zoals het strand en de duinen.

Na dit kamp kun je je ook opgeven om met ons te trainen voor een wadloop-oversteek. Op 15 juli gaan we van de vaste wal naar Ameland lopen. Dit is geen verplicht onderdeel op 1, 2 en 3 mei. Je kan je ook los voor dit onderdeel opgeven.

Informatie

Jongeren kunnen zich aanmelden of meer informatie aanvragen bij de jongerencoaches Suzanne (0682607442) en Albert Pieter (0613321436) of via info@movements-emmen.nl

Movements Emmen

Movements Emmen is onderdeel van Sedna en bedoelt voor jongeren die door middel van activiteiten erachter kunnen komen waar hun grenzen en talenten liggen. Jongeren die liever met deze onderwerpen individueel aan de slag gaan, zijn ook welkom en kunnen meer informatie vinden op wwww.movements-emmen.nl.