Skip to main content
Logo Midden Nedeland Makelaars
01 jun 2022

Stagiair gezocht!

Wil jij stage lopen bij Movements? Lees dan snel verder!

Voor het jongerenproject Movements zoeken wij een stagiair voor 16 uur per week (maandag en dinsdag).

Movements is een activeringsprogramma dat toekomstperspectief biedt aan jongeren tussen de 17 en 27 jaar, woonachtig in Emmen. Het doel van Movements is om (kwetsbare) jongeren een nieuw perspectief te laten vormen en een gedragsverandering teweeg te brengen, waardoor zij weer een actieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Binnen deze stage krijg je de kans om zowel mee te draaien in de groepsactiviteiten als in individuele trajecten. Tijdens jouw leertraject heb je regelmatig contact met je stagebegeleider en je stagecoach. Voor je stage ontvang je geen stagevergoeding en reiskosten vergoeding. Wel worden de benzinekosten die je tijdens je stage uren maakt (werk/werk) vergoed. De voorkomende werkzaamheden tijdens je stage bestaan uit:

  • Clientcontacten
  • Meedraaien met de groepsactiviteiten
  • Administratie
  • Teamvergaderingen
  • Ontmoetingsgroep met andere stagiaires

Movements is onderdeel van Sedna. Bij Sedna zetten we ons in voor het welzijn van alle inwoners van de gemeente Emmen. Onze hulpverleners bieden ondersteuning bij verschillende onderwerpen o.a. schulden, opvoeding, huiselijk geweld, psychosociale hulpverlening, buurtwerk. Op onze website www.sednaemmen.nl kun je meer over onze organisatie lezen.

Wij zoeken:
Als stagiaire is het van belang dat je initiatief neemt en eropaf durft te gaan! Je bent proactief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je staat open voor feedback en hebt een lerende en reflectieve houding. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Het is een pré als je affiniteit hebt met social media en het leuk vindt om hier over mee te denken.

Interesse?

Heb je interesse om stage te lopen bij Movements? Stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar:

j.winkel@movements-emmen.nl of bel naar 06 82695815